Coca-Cola postawiła na nagrody w formie przeżyć

Skok ze spadochronem, jazda Ferrari, lot balonem czy Flyboard to oferowane przez firmę Wyjątkowy Prezent atrakcje, które jako „epickie przygody” stały się nagrodami letniej kampanii promocyjnej Coca-Coli. Kampania #Wowmomenty potrwa do końca października br., wspierają ją ogólnopolskie działania reklamowe.

Niezwykłe doświadczenia i modne, firmowe gadżety to główne nagrody letniej promocji, obejmującej napoje Coca-Cola, Fanta i Sprite. W odbieraniu nagród rzeczowych i losowaniu #wowmomentów biorą udział uczestnicy akcji, którzy poprzez serwis www lub aplikację mobilną zarejestrują kody znajdujące się pod nakrętkami i zawleczkami napojów. Wygrane w formie przeżyć można realizować do końca lata 2019, ich charakter nawiązuje do aktywności najczęściej podejmowanych w czasie wakacji. Organizatorem wykonawczym akcji jest Agencja Reklamowa Fortis.

- Lato jest porą roku, w której zarówno aura, jak i większa ilość wolnego czasu pozwalają doświadczać rzeczy, na które kiedy indziej nie ma możliwości lub trudniej się zdecydować. To dlatego w tym okresie dużym powodzeniem cieszą się przeżycia typu skok ze spadochronem, które są coraz częściej wykorzystywane jako forma niematerialnej nagrody w organizowanych przez marki loteriach i konkursach. Cieszymy się, że dzięki Coca-Coli nasze atrakcje staną się epicką przygodą dla kolejnych osób – mówi Mariusz Krawczyński, Kierownik ds. marketingu w firmie Wyjątkowy Prezent.

Wyjątkowy Prezent jest pierwszą firmą dostarczającą prezenty w formie przeżyć i liderem tej branży w Polsce. Znajdujące się w jego ofercie atrakcje, na czele ze sztandarową „Kolacją w ciemności” adresowane są zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm oraz korporacji. Ideą firmy jest zmiana kultury obdarowywania się i zachęcanie Polaków to tego, by zamiast prezentów rzeczowych wręczali sobie niezwykłe przeżycia.

Wyjątkowy Prezent jest pierwszą i największą w Polsce firmą oferującą prezenty w formie przeżyć. Wśród 2500 upominków, przygotowanych z myślą o klientach indywidualnych oraz biznesowych, znajdują się atrakcje, takie jak lot balonem, egzotyczny masaż, czy jazda Ferrari. Flagowym projektem Wyjątkowego Prezentu jest unikalne, wyostrzające zmysły wydarzenie kulinarne, czyli „Kolacja w Ciemności”. Firma prowadzi sprzedaż prezentów online - poprzez serwis Wyjatkowyprezent.pl oraz w prawie 50 sklepach działających w galeriach handlowych w całej Polsce, jak również w ponad 1800 sklepach partnerskich. Więcej informacji na temat firmy można znaleźć na stronie www.wyjatkowyprezent.pl bądź www.prezentydlabiznesu.pl.

Flyboard_33136_photo_r.jpg

Spadochron_8298_photo_r.jpg

201808~1.DOC

doc | 89 KB

WP_Ferrari.jpg

Stand-up w ciemności zadebiutuje podczas kolacji w Warszawie

Znane na świecie wydarzenie jakim jest „Kolacja w Ciemności” udowadnia, że spożywanie dań bez udziału wzroku nadaje im zupełnie nowego charakteru. Jak się okazuje, w ciemności można degustować także poczucie humoru. Przekonają się o tym goście halloweenowej odsłony event
5 pomysłów na spędzenie Halloween

Nawet jeśli Halloween nie jest typowo polskim zwyczajem, nic nie stoi na przeszkodzie, by podejść do niego z przymrużeniem oka i wykorzystać do zrobienia czegoś ciekawego. Obchodzone 31 października anglosaskie święto kojarzy się najczęściej z upiornie przebranymi dziećm
„Kolacja w Ciemno” w łódzkiej restauracji zwróci uwagę na problemy osób niewidomych

15 października obchodzone jest międzynarodowe święto osób niewidomych i słabowidzących – „Dzień Białej Laski”. Z tej okazji w restauracji Farina Bianco odbędzie się specjalne wydarzenie – „Kolacja w ciemno”, która przybliży jej uczestnikom codzienne wyzwania osób z problemami wzrokowymi. Udział w kolacji potwierdzili przedstawiciele Urzędu Miasta i Kuratorium Oświaty.