Ninja Challenge na dachu Galerii Północnej

Trening funkcjonalny z ambasadorem Runmageddon - Mateuszem Krawieckim, tor przeszkód dla dzieci, zmagania na Trickboardzie, konkursy z nagrodami – na takie atrakcje mogą liczyć wszyscy, którzy 21 lipca br. odwiedzą dach warszawskiej Galerii Północnej. Na wydarzenie organizowane w ramach wakacyjnego cyklu “Dach, że och i ach!” zapraszają Wyjątkowy Prezent oraz Extreme Warrior Park.

- Cieszy nas, że centra handlowe, w których działamy są otwarte na tego typu działania. Organizacja eventów takich jak Ninja Challange to korzyść dla każdej ze stron, a dla klientów ciekawa propozycja na aktywne spędzenie czasu poza domem. Mamy nadzieję, że podobne akcje będą odbywały się częściej, zwłaszcza, że sportowe emocje to coś, do czego Wyjątkowy Prezent odwołuje się od samego początku – mówi Małgorzata Dróżdż, specjalista ds. marketingu z firmy Wyjątkowy Prezent.

Jak tłumaczy Mateusz Krawiecki - trening funkcjonalny & mobility służy przede wszystkim pogłębianiu zakresu oraz ogólnemu wzmacnianiu mięśni. Na dachu Galerii Północnej będą go mogli spróbować początkujący i zaawansowani, ci pierwsi od godziny 17:00, drudzy od 18:00. Ćwiczenia odbędą się pod okiem profesjonalnych trenerów z Extreme Warrior Parku. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, trzeba jednak wcześniej zgłosić swój udział na stronie: https://extremewarriorpark.pl/trenuj-z-krawieckim-na-dachu-galerii-polnocnej-ninja-challenge/

Dodatkowe atrakcje dla uczestników przygotowała firma Wyjątkowy Prezent. Przez cały czas w jej czerwonym namiocie będzie można spróbować swych sił m.in. na Trickboardzie. – Jest to przyrząd sportowy służący do ćwiczenia balansu ciała podobny do deskorolki. Miłośnicy snowboardu, wakeboardu czy innego sportu wymagającego utrzymywania równowagi na pewno będą zainteresowani – mówi Małgorzata Dróżdż z firmy Wyjątkowy Prezent. Firma ufundowała ponadto nagrody dla najmłodszych, którzy wezmą udział w Ninja Challange – torze przeszkód składającym się z ćwiczeń na koordynację i zwinność.

Wyjątkowy Prezent jest pierwszą i największą w Polsce firmą oferującą prezenty w formie przeżyć. Wśród 2500 upominków, przygotowanych z myślą o klientach indywidualnych oraz biznesowych, znajdują się atrakcje, takie jak lot balonem, egzotyczny masaż, czy jazda Ferrari. Flagowym projektem Wyjątkowego Prezentu jest unikalne, wyostrzające zmysły wydarzenie kulinarne, czyli „Kolacja w Ciemności”. Firma prowadzi sprzedaż prezentów online - poprzez serwis Wyjatkowyprezent.pl oraz w prawie 50 sklepach działających w galeriach handlowych w całej Polsce, jak również w ponad 1800 sklepach partnerskich. Więcej informacji na temat firmy można znaleźć na stronie www.wyjatkowyprezent.pl bądź www.prezentydlabiznesu.pl.

1200x1200-1a.jpg

1000x600- wwwGP.png

1080x1920_clear-2.jpg

2018.07.13_ Ninja Challenge na dachu Galerii Północnej_branża — kopia.docx

850x450b.jpg

Stand-up w ciemności zadebiutuje podczas kolacji w Warszawie

Znane na świecie wydarzenie jakim jest „Kolacja w Ciemności” udowadnia, że spożywanie dań bez udziału wzroku nadaje im zupełnie nowego charakteru. Jak się okazuje, w ciemności można degustować także poczucie humoru. Przekonają się o tym goście halloweenowej odsłony event
5 pomysłów na spędzenie Halloween

Nawet jeśli Halloween nie jest typowo polskim zwyczajem, nic nie stoi na przeszkodzie, by podejść do niego z przymrużeniem oka i wykorzystać do zrobienia czegoś ciekawego. Obchodzone 31 października anglosaskie święto kojarzy się najczęściej z upiornie przebranymi dziećm
„Kolacja w Ciemno” w łódzkiej restauracji zwróci uwagę na problemy osób niewidomych

15 października obchodzone jest międzynarodowe święto osób niewidomych i słabowidzących – „Dzień Białej Laski”. Z tej okazji w restauracji Farina Bianco odbędzie się specjalne wydarzenie – „Kolacja w ciemno”, która przybliży jej uczestnikom codzienne wyzwania osób z problemami wzrokowymi. Udział w kolacji potwierdzili przedstawiciele Urzędu Miasta i Kuratorium Oświaty.